Zi de Vis
despre noi contact harta site
  Mire, Mireasa, Casatorie, nunta, huse satinate, organizare nunti, buchet mireasa, masa mirilor, huse albastre, foto nunta, huse visinii, fotografii nunta, huse rosii, video, huse aurii, fotografii artistice, huse bordo, artificii, huse roz, tunuri confetti, huse somon, Zi de Vis, nunta de vis, ziua nuntii, baloane personalizate, Baloane sidefate, Baloane heliu, decoratiuni baloane, Brasov, baloane folie, figurine, invitatii nunta, invitatii botez, card de masa, meniu, plicuri bani, lansari, petreceri private, petreceri companii
 

cum alegem culoarea

Cum alegem culoarea

Întreabă-te cum ți-ai dori să arate sala nunții tale. Ești o persoană simplă, sofisticată sau romantică? Tu decizi dacă-ți dorești o nuntă tradițională cu multe lumănări și flori sau una contemporană cu baloane multe albe sau argintii.

În al doilea rând este important să știi cât vrei să cheltuiești pentru acest eveniment. Asta te va face să poți estima câte și ce fel de decorațiuni poți avea la nunta ta. Dacă bugetul este redus, alege 2 sau 3 idei de decoruri care vor avea un impact vizual major.

Consultă specialistul nostru în decoruri pentru a vedea care din ideile tale vor putea fi aplicate cu succes.

Alege culoarea care te reprezintă cel mai bine ținând cont de următoarele aspecte:

  • Culoarea predominantă existentă la buchetele și aranjamentele florale, la rochiile domnișoarelor de onoare, decorațiile, fețele de masă și chiar ținuta invitaților. Ține cont și de culorile de la sala unde se va desfășura evenimentul: draperii, decor, covoarele existente.
  • Spațiul disponibil
  • Numărul de invitați
  • Atmosfera pe care vreți să o creați: culorile vibrante, puternice sunt mai sobre în timp ce culorile mai delicate creează o atmosferă mai romantică.
  • Perioada anului în care are loc evenimentul ar putea influența culoarea aleasă pentru nunta ta. Culorile verii și ale primăverii sunt mai luminoase în timp ce toamna și iarna atmosfera este mai întunecată. Iarna – roșu, argintiu, burgundy, albastru închis.
  • Perioada zilei
  • Tradițiile familiale
  • Bugetul

S-au scris multe despre efectul culorilor și emoțiile pe care acestea le transmit. De exemplu, verdele este culoarea fertilității, naturii, liniștii și armoniei. Roșul reprezintă frumusețea, puterea, pasiunea, sărbătoarea și șansa. Albastrul luminos reprezintă sănătatea, fericirea, creativitatea și îngăduința. Galbenul simbolizează inteligența, prietenia și cooperarea. Rozul este culoarea prieteniei și a dragostei. Portocaliul stimulează, creează energii și este culoarea cunoașterii. Roșul închis (purpuriu) este culoarea regalității, misterului, spiritualității și prosperității. Albul reflectă liniște, pace, protecție, puritate și cinste.

Alege una sau două culori sau combină albul cu orice altă culoare sau combinație de culori. Poți alege o singură culoare folosind însă toate nuanțele acesteia. Sau mai simplu, consultantul nostru te va ajuta să îmbini nuanțele potrivite evenimentului. Cu ajutorul și imaginația noastră veți fi uimiți cât de ușor este să creezi o zi unică pe care voi și invitații voștri să v-o amintiți toată viața.


Search Engine Submission and Internet Marketing
Copyright © 2008 Zi de Vis - All Rights Reserved
ultima actualizare: 10 mar 2017
 « harta site »   « contactati-ne »