Zi de Vis
despre noi contact harta site
  Mire, Mireasa, Casatorie, nunta, huse satinate, organizare nunti, buchet mireasa, masa mirilor, huse albastre, foto nunta, huse visinii, fotografii nunta, huse rosii, video, huse aurii, fotografii artistice, huse bordo, artificii, huse roz, tunuri confetti, huse somon, Zi de Vis, nunta de vis, ziua nuntii, baloane personalizate, Baloane sidefate, Baloane heliu, decoratiuni baloane, Brasov, baloane folie, figurine, invitatii nunta, invitatii botez, card de masa, meniu, plicuri bani, lansari, petreceri private, petreceri companii
 

Detaliul care face diferenta

Nu subestimați niciodată decorațiunile din baloane. Ele pot transforma în câteva clipe orice încăpere într-un spațiu festiv confortabil și plăcut la prețuri foarte accesibile. Consultați lista noastră cu decorațiuni din baloane din latex natural sau folie metalizată, baloane de toate culorile, formele și mărimile, cu diferite mesaje inscripționate sau personalizate, umflate cu aer sau heliu, aranjate în ghirlande, arcade, buchete, norișori, clopoței, litere sau cifre.

Orice eveniment va fi încununat de succes cu ajutorul decorațiunilor de baloane. Coloritul și frumusețea baloanelor vor atrage privirile tuturor pentru că nu pot fi trecute cu vederea.

Arcadele și boltele sunt ideale pentru intrările în săli sau pentru a diferenția anumite zone. La fel de importante sunt și coloanele din baloane dând culoare din loc în loc în sala de festivități.

Norișorii din baloane plutesc ca într-un vis deasupra meselor și invitaților.

Decorațiunile din voal sau tull sunt minunate creând decoruri fabuloase la prețuri rezonabile. Tull-ul este delicat și adaugă eleganță oricărui decor.

Lumânările pe mese sau în boluri cu apă creează o atmosferă romantică de neuitat.


Search Engine Submission and Internet Marketing
Copyright © 2008 Zi de Vis - All Rights Reserved
ultima actualizare: 10 mar 2017
 « harta site »   « contactati-ne »